Halloween la Castelul Bran – Excursie de o zi

Roaring Romania va invita cu mic cu mare intr-o excursie horror la Castelul Bran sa sarbatorim Halloween-ul alaturi de domnul colti, Contele Dracula.

Itinerariu

Castelul Iuliei Hasdeu

Prima oprire in drumul nostru vampiresc este la Campina pentru o vizita la Castelul Iuliei Hasdeu, poreclit si Castelul Magului.

Construit la amurgul secolului 19, in 1896, in vremuri in care Europa era strabatuta de curentul romantismului gotic si practicile oculte erau la moda, Castelul Iuliei Hasdeu a fost ridicat din suferinta si speranta unui tata de a mai sta de vorba o data cu mult iubita fiica.

Sedintele de spiritism ale lui BP Hasdeu erau vestite inca de pe vremea cand acesta traia, micutul castel nascand controverse si spaime in vecini. Intr-atat incat campinenii refuzau sa treaca prin fata lui si cereau autoritatilor sa-l darame.  Se zvonea ca stafia Iuliei canta la pian si in negrul noptii BP Hasdeu iese la geam si urla cu lupii. Se zice ca Iulia inca bantuie pamanturile din jurul castelului cautandu-si tatal.

Brasov

Dupa aceasta intalnire, ne vom indrepta spre Brasov unde ne vom petrecere dupa amiaza descoperind secretele Brasovului si ale breslelor sale.

Castelul Bran

Seara ne indreptam spre destinatia excursiei noastre: Castelul Bran, cunoscut in literature drept cuibul lui Dracula. Castelul isi asteapta monstrii si vampirii decorat de sarbatoare. Dracula si alte creaturi infricosatoare ies la semi lumina sa petreaca cu noi.

In jurul orelor 21:30, presupunand ca am supravietuit, ne vom indrepta spre Bucuresti.

Cand?

2 noimebrie 2019

Ora de plecare?

10:00

Ora de sosire?

aprox 00:30

Punct de plecare/sosire?

Piata Constitutiei

Cat?

110 lei;

Plata se va face prin transfer bancar in contul agentiei Roaring Tours. Detaliile vor fi comunicate in momentul rezervarii.

10% din profit vor fi donati catre cateii din adapostul Red Panda.

 

 

Ce include?

  • transport cu autocarul,

  • ghid autorizat pe tot parcusul excursiei,

  • intrarea la Castelul Iuliei Hasdeu.

Ce exclude?

  • Taxa foto in Castelul Iuliei Hasdeu (10 lei);

  • Biletele de intrare in Castelul Bran: 70 adult, 35 de lei de copil. Se poate opta ca plata sa se faca o data cu achitarea excursiei sau se pot cumpara individual de la intrarea castelul. Recomandam achitarea lor o data cu excursia pentru evitarea cozilor de la casa de bilete.

Excursie organizata de Roaring Romania Tours si ghidata de Alexandra Chirila.

Rezervarile se fac prin formularul de pe pagina sau prin email la tours@roaringromania.com .

Excursia se tine cu un grup de minim 25 de persoane. In cazul in care nu se realizeaza numarul de persoane necesare, excursia se anuleaza si banii vor fi restituiti participantilor care au achitat deja.

Folosirea costumatiilor este incurajata!